Kom je kennismaken? 

Naar de brugklas gaan is ontzettend spannend. Het is belangrijk dat je een school kiest die echt bij jou past. Met 9 locaties voor voortgezet onderwijs in Parkstad heeft SVO|PL een breed onderwijsaanbod. Of jij je nou het beste kunt ontwikkelen op het praktijkonderwijs, (tweetalig) havo of het gymnasium, het kan allemaal. Ons doel is elk kind het beste onderwijs bieden, op zijn of haar niveau.

 

Voor elke leerling is er een plekje op onze scholen. Kom je een keer kennismaken? Leerlingen mogen we weer fysiek ontvangen en er staan nog verschillende activiteiten op het programma zodat jij de beste keuze kunt maken en je volgend jaar met een goed gevoel naar de brugklas kunt. Kijk op de websites van de scholen voor alle data en aanmelden!

 Ouders en verzorgers mogen we helaas nog even niet op school ontvangen. Wil je een virtueel kijkje nemen in onze scholen? Klik hieronder op de locatie van jouw keuze en kijk op afstand rond!

 

 Aanmelden
Vanaf 7 maart kun je je aanmelden voor het voortgezet onderwijs. Gebruik hiervoor het inschrijfformulier op Parkstadscholen.nl. Hier staat ook het proces beschreven dat je, samen met je basisschool doorloopt om je in te schrijven voor de school van jouw keuze!