Kom je kennismaken? 

Naar de brugklas gaan is ontzettend spannend. Het is belangrijk dat je een school kiest die echt bij jou past. Met 9 locaties voor voortgezet onderwijs in Parkstad heeft SVO|PL een breed onderwijsaanbod. Of jij je nou het beste kunt ontwikkelen op het praktijkonderwijs, (tweetalig) havo of het gymnasium, het kan allemaal. Ons doel is elk kind het beste onderwijs bieden, op zijn of haar niveau.

Voor elke leerling is er een plekje op onze scholen. Kom je een keer kennismaken? We organiseren verschillende activiteiten zoals Meet & Greets, VIP Open Avonden, Doe Dagen en Masterclasses zodat jij de juiste keuze kunt maken en je volgend jaar met een goed gevoel naar de brugklas gaat. Bekijk hieronder alle wervingsactiviteiten en de scholen!

 

 

 

 

 

 

Meer weten over van onze scholen? Vind alle informatie op hun eigen website:

 

 

 Aanmelden
Vanaf maart kun je je aanmelden voor het voortgezet onderwijs.  Zodra de precieze datum bekend is kan dat via het inschrijfformulier op Parkstadscholen.nl. Hier staat ook het proces beschreven dat je, samen met je basisschool doorloopt om je in te schrijven voor de school van jouw keuze!